Počet záznamov: 1  

Kvalita potravín a potravinové právo

  1. Názov Kvalita potravín a potravinové právo
    Autorské údajeMarta Karkalíková
    Autor Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Ekonomické rozhľady = Economic review : vedecký časopis Ekonomickej univerzity v Bratislave = Quarterly journal of the University of Economics Bratislava. Roč. 26, č. 1 (1997), s. 77-84. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 1997. ISSN 0323-262X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potraviny * kvalita výrobkov * konkurencieschopnosť * trh svetový * požívatiny * legislatíva * Slovensko * kódexy * bezpečnosť potravinová * ukazovatele kvalitatívne * Európska únia
    AnotáciaKvalita potravín a vlastnosti, ktoré ju ovplyvňujú. Súčasný vývoj legislatívy v oblasti kvality potravín. Charakteristika novej právnej úpravy - zákona o potravinách na Slovensku. Potravinový kódex SR. Potravinové právo krajín EÚ.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla1997: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.