Počet záznamov: 1  

Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania

  1. Názov Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania
    Autorské údajeVincent Sniščák
    Autor Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1997
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá výskum * stravovanie spoločné * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * kvalifikácia * pracovníci prevádzkoví * pracovníci riadiaci
    AnotáciaVýskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla1997: 1-3

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.