Počet záznamov: 1  

Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní

  1. Názov Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní
    Autorské údajeIgor Kajaba, Anna Kamasová
    Autor Kajaba Igor
    Spoluautori Kamasová Anna
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 43, č. 1 (1998), s. 10-12. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1998
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá stravovanie spoločné * výživa * Slovensko * zdravie * chorobnosť * štúdie * WHO
    AnotáciaKvantitatívne a kvalitatívne zásahy v spoločnom stravovaní. Základné odporúčania výživových dávok pre obyvateľstvo SR v spoločnom stravovaní. Výživové opatrenia odporúčané Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pre praktickú činnosť všetkých foriem spoločného stravovania. Podklady na vypracovanie jedálnych lístkov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla1998: 1-4


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.