Počet záznamov: 1
Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta
Názov Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta : najmenej vyhovovalo mäso a mäsové výrobky Zdrojový dokument Obchodné listy : mesačník pre úspešný predaj. Roč. 6, č. 7-8 (Júl-august 1999), s. 23. - Bratislava : PEREXIS, 1999 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Heslá certifikácia * potraviny * kontrola kvality * dovoz * Slovensko * 1998 Anotácia Povinná certifikácia potravinárskych výrobkov na Slovensku. Poznatky z certifikácie tuzemských a dovážaných výrobkov v roku 1998. Certifikáty odobrané v minulom roku. Prehľad o kontrole niektorých certifikovaných výrobkov. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 1999: 1-8
článok
Počet záznamov: 1