Počet záznamov: 1  

Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta

  1. Názov Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta : najmenej vyhovovalo mäso a mäsové výrobky
    Zdrojový dokument Obchodné listy : mesačník pre úspešný predaj. Roč. 6, č. 7-8 (Júl-august 1999), s. 23. - Bratislava : PEREXIS, 1999
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Heslá certifikácia * potraviny * kontrola kvality * dovoz * Slovensko * 1998
    AnotáciaPovinná certifikácia potravinárskych výrobkov na Slovensku. Poznatky z certifikácie tuzemských a dovážaných výrobkov v roku 1998. Certifikáty odobrané v minulom roku. Prehľad o kontrole niektorých certifikovaných výrobkov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla1999: 1-8

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.