Počet záznamov: 1
Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku
Názov Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku Autorské údaje Zuzana Dúžeková Autor Dúžeková Zuzana Zdrojový dokument Verejná správa : dvojtýždenník vlády SR. Roč. 55, č. 1 (2000). - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 2000 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Heslá hygiena výživy * potraviny * výživa * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * technológia výroby * kontrola kvality * programy rozvojové Anotácia Systém HACCAP - Hazard Analysis Critical Control Points ako nový prístup ku kontrole hygieny potravín. Charakteristika systému a dôvody jeho zavedenia. Vzor na spracovanie sanitačného programu. Plán realizácie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2000: 1-13
článok
Počet záznamov: 1