Počet záznamov: 1  

Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku

  1. Názov Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku
    Autorské údajeZuzana Dúžeková
    Autor Dúžeková Zuzana
    Zdrojový dokument Verejná správa : dvojtýždenník vlády SR. Roč. 55, č. 1 (2000). - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 2000
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Heslá hygiena výživy * potraviny * výživa * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * technológia výroby * kontrola kvality * programy rozvojové
    AnotáciaSystém HACCAP - Hazard Analysis Critical Control Points ako nový prístup ku kontrole hygieny potravín. Charakteristika systému a dôvody jeho zavedenia. Vzor na spracovanie sanitačného programu. Plán realizácie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 1-13

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.