Počet záznamov: 1  

Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín

  1. Názov Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín
    Autorské údajeFridrich Görner, Ján Ondrejka
    Autor Görner Fridrich
    Spoluautori Ondrejka Ján
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 1 (január-marec 2000), s. 7-9. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Heslá hygiena výživy * kontrola kvality * kontrola preventívna * požívatiny * potraviny * HACCP
    AnotáciaSystém HACCP (hazard analysis and critical control point) zabezpečenia hygieny poživatín. Kontrola sanitácie pomocou merania ATP. Prediktívna mikrobiológia v systéme HACCP.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.