Počet záznamov: 1  

Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín

  1. Názov Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín
    Preklad názvuSecuring of foodstuffs safety
    Autorské údajeKatarína Srdošová
    Autor Srdošová Katarína
    Zdrojový dokument Kvalita : odborný časopis Slovenskej spoločnosti pre kvalitu. Roč. 7, č. 3-4 (1999), s. 30-33. - Žilina : MASM, 1999
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potravinárstvo * hygiena * bezpečnosť potravinová * kontrola * potraviny * certifikácia * normy ISO
    AnotáciaZavádzanie systému kvality podľa normy ISO 9002 u výrobcov potravín. Budovanie systémov zabezpečenia hygienickej kontroly potravín. Systém HACCP (Hazzard Analysis and Critical Control Point) čo je analýza nebezpečia narušenia zdravotnej nezávadnosti potravín. Zásady systému HACCP zhrnuté v siedmich bodoch. Definície pojmov verifikácia, validácia, overovanie, audit. Nezávislá verifikácia a certifikácia systému zabezpečenia hygieny potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla1999: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.