Počet záznamov: 1  

Konzervace potravin zmrazováním

  1. Názov Konzervace potravin zmrazováním
    Zdrojový dokument Obchodník : časopis pro podnikání a strategii v obchodě. Roč. 8, č. 5 (květen 2000), s. 24-25. - Praha : Economia, 2000. ISSN 1210-6178
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny mrazené * konzervovanie potravín * zelenina * potraviny * mäso * mraziarne
    AnotáciaZ histórie zmrazovania potravín. Účinky zníženia teploty na potraviny. Špeciálne postupy zabraňujúce enzýmovým procesom, oxidácii a iným nežiaducim zmenám spôsobujúcim znehodnotenie potravín pri zmrazovaní.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.