Počet záznamov: 1  

HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín

  1. Názov HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín
    Autorské údajeJán Ondrejka, Fridrich Görner
    Autor Ondrejka Ján
    Spoluautori Görner Fridrich
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 331.34 - Sociálna politika v podniku
    Heslá ochrana zdravia * požívatiny * bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * sebakontrola * školenie odborné * HACCP
    AnotáciaNový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.