Počet záznamov: 1  

Uplatnenie nových odporúčaných výživových dávok (OVD) SR

  1. Názov Uplatnenie nových odporúčaných výživových dávok (OVD) SR
    Autorské údajeIgor Kajaba, Vincent Sniščák, Ladislav Staruch
    Autor Kajaba Igor
    Spoluautori Sniščák Vincent EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Staruch Ladislav
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 73-75. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá stravovanie spoločné * stravovanie školské * stravovanie zamestnancov * dávky * výživa * zdravie * kvalita * normy kvality
    AnotáciaKvantitatívne a štrukturálne aspekty produkcie a spotreby potravín so zreteľom na nové potreby výživy človeka. Klasifikácia systémov spoločného stravovania. Základné funkcie spoločného stravovania. Rozsah uplatnenia OVD v rôznych formách spoločného stravovania.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.