Počet záznamov: 1  

Biela kniha o bezpečnosti potravín

  1. Názov Biela kniha o bezpečnosti potravín
    Autorské údajeKatarína Chudíková
    Autor Chudíková Katarína
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 87. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny * ochrana zdravia * kvalita výrobkov * Európska únia * legislatíva * bezpečnosť potravinová
    AnotáciaPozitíva a negatíva celkovej globalizácie trhu s potravinami súvisiace s kvalitou potravín. Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Biela kniha o bezpečnosti potravín. Princípy a štruktúra Bielej knihy.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.