Počet záznamov: 1
Biela kniha o bezpečnosti potravín
Názov Biela kniha o bezpečnosti potravín Autorské údaje Katarína Chudíková Autor Chudíková Katarína Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 87. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá potraviny * ochrana zdravia * kvalita výrobkov * Európska únia * legislatíva * bezpečnosť potravinová Anotácia Pozitíva a negatíva celkovej globalizácie trhu s potravinami súvisiace s kvalitou potravín. Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Biela kniha o bezpečnosti potravín. Princípy a štruktúra Bielej knihy. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2000: 1-4
článok
Počet záznamov: 1