Počet záznamov: 1  

Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle

  1. Názov Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle
    Preklad názvuThe Use of starting cultures in the meat industry
    Autorské údajeLadislav Staruch, František Strmiska
    Autor Staruch Ladislav
    Spoluautori Strmiska František
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 46, č. 1 (2001), s. 17-19. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá mäso * výrobky poľnohospodárske * konzervovanie potravín * mäsopriemysel
    AnotáciaZa jednu z najstarších konzervačných metód sa považuje fermentácia. História vývinu fermentovaných mäsových výrobkov. Technológia výroby fermentovaných mäsových výrobkov. Štartovacie kultúry a význam ich aplikácie. Tvorba kyseliny mliečnej. Vývoj a stabilita farby, chute a vône. Požiadavky na štartovacie kultúry.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2001: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.