Počet záznamov: 1
Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle
Názov Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle Preklad názvu The Use of starting cultures in the meat industry Autorské údaje Ladislav Staruch, František Strmiska Autor Staruch Ladislav Spoluautori Strmiska František Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 46, č. 1 (2001), s. 17-19. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá mäso * výrobky poľnohospodárske * konzervovanie potravín * mäsopriemysel Anotácia Za jednu z najstarších konzervačných metód sa považuje fermentácia. História vývinu fermentovaných mäsových výrobkov. Technológia výroby fermentovaných mäsových výrobkov. Štartovacie kultúry a význam ich aplikácie. Tvorba kyseliny mliečnej. Vývoj a stabilita farby, chute a vône. Požiadavky na štartovacie kultúry. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2001: 1-4
článok
Počet záznamov: 1