Počet záznamov: 1  

Bezpečné potraviny v každej kuchyni

  1. Názov Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu
    Autorské údajeJozef Dubravický, Ľuboš Heriban
    Autor Dubravický Jozef
    Spoluautori Heriban Ľuboš
    Zdrojový dokument Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2000
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Heslá hygiena výživy * potraviny * výroba * domácnosti * systém HACCP * výrobcovia * bezpečnosť potravinová
    AnotáciaVýrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 9-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.