Počet záznamov: 1  

Čo súhlasí s EÚ...

  1. Názov Čo súhlasí s EÚ... : bezpečnostné kritériá tepelne minimálne opracovaných potravín
    Autorské údajeJozef Dubravický
    Autor Dubravický Jozef
    Zdrojový dokument Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 5, č. 10 (2001), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2001
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potravinárstvo * konzervovanie potravín * polotovary * potraviny * potraviny mrazené * Európska únia
    AnotáciaPotravinársky priemysel hľadá miernejšie konzervačné techniky. Minimálne opracované potraviny. Odporúčania na harmonizáciu kritérií a pojmov bezpečnosti opracovávania potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2001: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.