Počet záznamov: 1  

Rozospatý trh HoReCa

  1. Názov Rozospatý trh HoReCa
    Autorské údajePeter Tomčík
    Autor Tomčík Peter
    Zdrojový dokument Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. Roč. 7, č. 2 (február 2002), s. 36-37. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2002. ISSN 1335-2008
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá stravovanie spoločné * reštaurácie * ubytovanie * vývoj * Slovensko
    AnotáciaSegment verejného stravovania a ubytovacích služieb (HoReCa) je od začiatkov transformácie hospodárstva SR charakteristický dynamickým nárastom počtu malých a stredných podnikateľov. Vývoj obratu najväčších spoločností v segmente HoReCa. Nárast prevádzok v priebehu r. 1992-2000. Predpoklady pre rozvoj verejného stravovania.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2002: 1-6 + 1 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.