Počet záznamov: 1  

Systém HACCP ako nástroj zabezpečenia kvality

  1. Názov Systém HACCP ako nástroj zabezpečenia kvality
    Preklad názvuThe System HACCP as a Providing Instrument of Quality
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Ekonomický časopis = Journal of economics : časopis pre ekonomickú teóriu, hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. Roč. 49, č. 6 (2001), s. 1145-1158. - Bratislava : Slovak Academic Press, 2001. ISSN 0013-3035
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá kvalita výrobkov * potravinárstvo * potraviny * požívatiny * normy technické * predpisy právne * normy ISO * ISO 9000 * HACCP * systémy kvality * kontrola kvality
    AnotáciaZáujem o zvyšovanie úrovne kvality potravinárskych výrobkov. Význam a ciele skúmania kvality požívatín. Systém technických noriem a právnych predpisov. Systém HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - Analýza rizík a rozhodujúce kontrolné body). Systémy kvality podľa noriem ISO 9000. Uplatňovanie systému HACCP v praxi.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2001: 4-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.