Počet záznamov: 1  

Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie

  1. Názov Postavenie slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a možnosti reštrukturalizácie
    Preklad názvuThe Role of the Slovak food industry in the national economy and its restructuring potential
    Autorské údajeViera Ižáková
    Autor Ižáková Viera
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 1, č. 1 (2001), s. 53-62. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2001. ISSN 1335-6186
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá poľnohospodárstvo * potravinárstvo * reštrukturalizácia * konkurencieschopnosť * koncepcie * Slovensko
    AnotáciaHodnotenie postavenia slovenského potravinárskeho priemyslu v národnom hospodárstve a v rámci priemyslu SR. Návrh strategických smerov reštrukturalizácie tohto odvetvia priemyslu. Analýza ekonomickej výkonnosti slovenského potravinárskeho priemyslu. Konkurencieschopnosť slovenského potravinárskeho priemyslu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2001: 1-2

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.