Počet záznamov: 1  

Czech consumer's evaluation of choosen meat products

  1. Názov Czech consumer's evaluation of choosen meat products
    Preklad názvuHodnocení vybraných masných výrobků českým spotřebitelem
    Autorské údajeMarie Pourová, Václav Stehlík
    Autor Pourová Marie
    Spoluautori Stehlík Václav
    Zdrojový dokument Agricultural economics = Zemědělská ekonomika : an international journal = mezinárodní vědecký časopis. Roč. 48, č. 3 (2002), s. 121-125. - Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2002. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba
    Heslá preferencie spotrebiteľské * správanie spotrebiteľa * mäso * výrobky * Česko
    AnotáciaVýsledky analýzy percepcie vybraných mäsových výrobkov v Českej republike. Definovanie dvoch faktorov, ktoré ovplyvňujú hodnotenie mäsových výrobkov českým spotrebiteľom pri ich nákupe. Vnímanie kvality výrobku a faktora zdravia. Potvrdenie hypotézy vplyvu percepcie spotrebiteľa na vytváranie jeho preferencií.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/59542.pdf
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2002: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.