Počet záznamov: 1  

Chladenie a mrazenie potravín

  1. Názov Chladenie a mrazenie potravín : užitočné informácie o ekologickej, energetickej a ekonomickej efektívnosti chladiaceho nábytku
    Autorské údajePeter Tomlein
    Autor Tomlein Peter
    Zdrojový dokument Slovenský výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 7, č. 6 (2003), s. 28-30. - Bratislava : SON MEDIA, 2003. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 621 - Strojárstvo
    Heslá zariadenia chladiarenské * efektívnosť ekonomická * ekológia * potraviny mrazené * predajne * predaj * servis
    AnotáciaZmeny vykonané v chladiacom reťazci potravín, ktoré prispeli k jeho lepšeniemu fungovaniu. Trendy v chladení potravín v predajniach. Tri veľké skupiny chladiaceho nábytku. Energetická spotreba a efektívnosť priamych a nepriamych chladiacich systémov. Kategorizácia vitrín. Hlavné predpoklady úspešného predaja chladených výrobkov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2003: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.