Počet záznamov: 1  

Food Service

  1. Názov Food Service : Odborný časopis pro gastronomii, hotelníctví a moderní stravování
    Vydavateľské údajePraha : Československé odborné nakladatelství , 1992. - 1 zv.
    Roč., čísloRoč.2, č.1-6 + zvl. č. (1992)
    Periodicitaobmesačník
    Druh dokumentučasopisy
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * stravovanie spoločné * hotelierstvo
    Báza dátPERIODIKÁ - Zviazaný ročník periodika
    Počet ex.1, z toho voľných 0, prezenčne 1
    Odkazy - PERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
    Signatúra712454

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    712454SEKSklad knižničného fondulen prezenčne
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.