Počet záznamov: 1  

Przegląd bibliograficzny czasopismiennictwa ekonomicznego

  1. Názov Przegląd bibliograficzny czasopismiennictwa ekonomicznego
    Vydavateľské údajeWarszawa : Biblioteka Szkoly Glównej Handlowej
    ISSN1234-8872
    PoznámkyDo č. 4 (2001) vychádzal pod názvom Przeglad bibliograficzny pismiennictwa ekonomicznego
    Predtým ako
    ČíslovanieRok 56, Zes. 1 (2002)-
    Periodicita4x ročne + Index
    Roky odberu2003-2011
    Doba uchovávaniauchovávame trvale vo fonde SEK
    Druh dokumentučasopisy
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaPoľsko
    Systematika 01 - Bibliografia. Katalógy. Zoznamy kníh
    Heslá bibliografia * ekonómia * Poľsko
    Báza dátPERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
    Odkazy (1) - PERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
    OdkazySúborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    Zväzky2011: zes. 1-4 + index
    2010: zes. 1-4 + index
    2009: zes. 1-4, + Indeks...
    2008: zes. 1-4 + index
    2007: zes. 1-4 + index
    2006: zes. 1-4
    2005: zes. 1-4 + index
    2004: zes. 1-4 + index
    2003: zes. 1-4 + 1 reg.

    časopis

    časopis

    Do košíka