Počet záznamov: 1  

Business periodicals index

  1. Názov Business periodicals index
    Vydavateľské údajeNew York : The H.W. Wilson Company
    ISSN0007-6961
    PeriodicitaMesačník
    Roky odberu1974-1979
    Druh dokumentučasopisy
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 01 - Bibliografia. Katalógy. Zoznamy kníh
    Heslá bibliografia * literatúra
    Báza dátPERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
    OdkazySúborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    Zväzky1979: 1, 2, 3, 5, 6, 9, 10
    1978: 1-4, 5-11
    1977: 1-4, 6-9
    1976: 1-5, 9-11
    1975: 1-12, 1-12
    1974: 1-12

    časopis

    časopis

Počet záznamov: 1