Počet záznamov: 1  

Prevencia kríz z potravín

  1. Názov Prevencia kríz z potravín
    Autorské údajeMilan Peško
    Autor Peško Milan
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 5 (2006), s. 12-13. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * potraviny * krmoviny * hygiena * hygiena výživy * kontrola * ochrana zdravia * spotrebitelia * legislatíva * úrady * Európska únia
    Anotácia1. januára 2006 vstúpili do platnosti legislatívne a harmonizované nariadenia EÚ pre úradné kontroly potravín a krmív, hygienu potravín a krmív a mikrobiologické kritériá. Snaha o minimalizáciu rizík z potravín a čo najspoľahlivejšie ochrániť zdravie spotrebiteľa. Systém "z farmy na vidličku". Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA). Národná komisia pre bezpečnosť potravín a krmív. Systém RASFF (Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá) v EÚ.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2006: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.