Počet záznamov: 1
Naozaj sú biopotraviny zdravšie?
Názov Naozaj sú biopotraviny zdravšie? Autorské údaje Terézia Šinková Autor Šinková Terézia Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 7-8 (2006), s. 12-13. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá bioprodukty * poľnohospodárstvo alternatívne * potraviny * bezpečnosť potravinová * riziko * kontrola * Slovensko Anotácia Chemická bezpečnosť konvenčných a ekologicky produkovaných potravín. Európska stratégia potravinovej bezpečnosti je zabezpečenie čistých, zdravých potravín "od farmy až po stôl". Charakteristika biopotravín. Prvoradým zámerom ekologického poľnohospodárstva je rešpektovanie rovnováhy medzi človekom, poľnohospodárstvom a životným prostredím. Porovnanie rizík vyplývajúcich z kontaminácie konvenčných a ekologických produktov. Nebezpečenstvá bioproduktov sú pod kontrolou. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2006: 1-12
článok
Počet záznamov: 1