Počet záznamov: 1  

Postoje slovenského spotrebiteľa k bioproduktom: vnímanie, porozumenie, skúsenosť a bariéry nákupu

  1. Názov Postoje slovenského spotrebiteľa k bioproduktom: vnímanie, porozumenie, skúsenosť a bariéry nákupu
    Súbežný názovAttitudes of Slovak consumers towards Bio products: perception, understanding, experience and purchase barriers
    Autorské údajeJanka Kopaničová, Dagmar Klepochová
    Autor Kopaničová Janka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Spoluautori Klepochová Dagmar EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. S. 263-272, CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2
    Výstup z projektu VEGA 1/0418/11 Udržateľný marketing a udržateľná spotreba
    VEGA 1/0612/12 Determinanty úrovne, štruktúry a tendencií v osobnej spotrebe a spotrebiteľskom správaní seniorov v kontexte cenovej a dôchodkovej politiky v SR
    PoznámkyVEGA 1/0418/11. - VEGA 1/0612/12
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 330.567 - Použitie národného dôchodku. Spotreba
    Heslá bioprodukty * biopotraviny * spotrebitelia * správanie spotrebiteľa * rozhodovanie nákupné * spotreba udržateľná * Slovensko
    AnotáciaAké je spotrebiteľské správanie Slovákov z perspektívy trvalo udržateľnej spotreby, aké hodnoty a postoje ich vedú k environmentálne uvedomelému správaniu. Časť výskumu bola zameraná na odhaľovanie, či slovenskí spotrebitelia poznajú a ako chápu koncept bioproduktov a súčasne, aké je ich spotrebiteľské správanie v súvislosti s bioprodukciou.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE13 00803-042, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF125.7 KBz IP adresy EU po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.