Počet záznamov: 1
Obal ako prostriedok komunikácie so spotrebiteľom – označovanie hydinového mäsa
Názov Obal ako prostriedok komunikácie so spotrebiteľom – označovanie hydinového mäsa Súbežný názov Packaging such as communication tool with customer – labeling of poultry Autorské údaje Paulína Krnáčová Autor Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 : [zborník]. S. 306-320, CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3662-2 Výstup z projektu KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí
Poznámky KEGA 017EU-4/2013 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Heslá potraviny * označovanie tovarov * hydina * balenie * obaly * legislatíva Anotácia Príspevok analyzuje využitie komunikačnej funkcie obalu pri balení hydinových produktov dostupných v maloobchodnej sieti na Slovensku s cieľom zhodnotiť dodržiavanie legislatívne stanovených požiadaviek na označovanie potravín, ale aj využitie marketingu v tejto oblasti. Legislatívne požiadavky na označovanie potravín. Označovanie hydinového mäsa v maloobchodnej sieti na Slovensku. Propagačná funkcia obalov. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - ČLÁNKY Archív EPC E13 00803-038, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 507.7 KB z IP adresy EU po prihlásení článok
Počet záznamov: 1