Počet záznamov: 1
Hlavní podsystémy produkce potravin a jejich význam pro obyvatelstvo státu
Názov Hlavní podsystémy produkce potravin a jejich význam pro obyvatelstvo státu Súbežný názov Major subsystems of food production and their importance for the population Autorské údaje Jaromír Novák Autor Novák Jaromír Zdrojový dokument Globalizácia a jej sociálno-ekonomické dôsledky '13 : recenzovaný zborník [príspevkov] z medzinárodnej vedeckej konferencie : vydaný ako mimoriadne číslo elektronického časopisu Podniková ekonomika a manažment : Rajecké Teplice 9. - 10. október 2013. S. 507-516. - [Žilina] : [Katedra ekonomiky Fakulty prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov Žilinskej univerzity], [2013]. ISSN 1336-5878 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu čeština Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá poľnohospodárstvo * agropotravinárstvo * spotreba potravín * výživa * priemysel potravinársky * ceny * bezpečnosť potravinová Anotácia Európske a svetové problémy v poľnohospodárstve. Produkcia potravín a akým spôsobom je dnes produkcia potravín riadená. Rast cien potravín a potravinová bezpečnosť. Báza dát ČLÁNKY
článok
Počet záznamov: 1