Počet záznamov: 1  

Potravinové kauzy a opatrenia proti potravinovým podvodom

  1. Názov Potravinové kauzy a opatrenia proti potravinovým podvodom
    Súbežný názovFood fraud and measures against food fraud
    Autorské údajeĽubica Knošková
    Autor Knošková Ľubica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. S. 66-75 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Lieskovská Vanda ; Čichovský Ludvík ; Kubiš Juraj. ISBN 978-80-225-3964-7
    Výstup z projektu VEGA 1/0178/14 Spoločná spotrebiteľská politika EU a jej uplatnenie v SR s dopadom na vzdelávanie spotrebiteľov
    PoznámkyVEGA 1/0178/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * kontrola kvality * ochrana spotrebiteľa * správanie spotrebiteľa
    AnotáciaPotraviny bezpečné, nebezpečné. Princípy politiky bezpečnosti potravín EÚ. Potravinové kauzy a ich vplyv na dôveru spotrebiteľa. Úradné kontroly potravín so zameraním sa na maloobchodnú sieť. Prehľad o pokutách.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE14 01494-006, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti507.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.