Počet záznamov: 1
Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi
Názov Tradičné a regionálne potraviny: znalosť ich označovania spotrebiteľmi Preklad názvu Traditional and regional foods: consumers`knowledge about their labels Autorské údaje Malgorzata A. Jarossová, Veronika Pazúriková Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Pazúriková Veronika Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 28 (2014), s. 520-536. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá kvalita tovaru * kvalita výrobkov * značky kvality * značky výrobné * značky výrobkov * výrobky poľnohospodárske * potraviny * politika sortimentná * politika spotrebiteľská Anotácia Základné pojmy týkajúce sa tradičných a regionálnych poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov. Slovenské potraviny s chráneným zemepisným označením, s chráneným označením pôvodu a označené ako zaručená špecialita. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01591-007, originál dokumentu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2014: 25-28
článok
Počet záznamov: 1