Počet záznamov: 1  

Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno

  1. Názov Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno
    Preklad názvuDeterminanty výšky sprepitného v Českej republike: prípadová štúdia zo štyroch lacných reštaurácií v Brne
    Autorské údajeMichal Kvasnička, Monika Szalayová
    Autor Kvasnička Michal
    Spoluautori Szalayová Monika
    Zdrojový dokument Národohospodářský obzor : časopis věnovaný otázkám národohospodářským a sociálněpolitickým. Roč. 15, č. 2 (2015), s. 121-136. - Brno : Ekonomicko-správní fakulta MU, 2015. ISSN 1213-2446
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy
    Heslá reštaurácie * správanie spotrebiteľa
    AnotáciaNižšia úroveň sprepitného v ČR (6-7%) oproti krajinám USA, Kanada a Izrael (cca 15%). Nerovnosť v správaní pravidelných zákazníkov a pri platbe kartou. Vplyv počasia a pohlavia časníka na výšku sprepitného.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2015: 1-4

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF376.7 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.