Počet záznamov: 1
Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno
Názov Determinants of graduity size in the Czech Republic: evidence from four inexpensive restaurants in Brno Preklad názvu Determinanty výšky sprepitného v Českej republike: prípadová štúdia zo štyroch lacných reštaurácií v Brne Autorské údaje Michal Kvasnička, Monika Szalayová Autor Kvasnička Michal Spoluautori Szalayová Monika Zdrojový dokument Národohospodářský obzor : časopis věnovaný otázkám národohospodářským a sociálněpolitickým. Roč. 15, č. 2 (2015), s. 121-136. - Brno : Ekonomicko-správní fakulta MU, 2015. ISSN 1213-2446 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Systematika 366 - Spotrebiteľ a jeho problémy Heslá reštaurácie * správanie spotrebiteľa Anotácia Nižšia úroveň sprepitného v ČR (6-7%) oproti krajinám USA, Kanada a Izrael (cca 15%). Nerovnosť v správaní pravidelných zákazníkov a pri platbe kartou. Vplyv počasia a pohlavia časníka na výšku sprepitného. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2015: 1-4
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 376.7 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1