Počet záznamov: 1
Kuchynský odpad
Názov Kuchynský odpad : ako sa vyhnúť pokute? Autorské údaje Lenka Skalická Autor Skalická Lenka Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 10, č. jeseň (2016), s. 32-34. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 628.4/.6 - Hygiena miest Heslá odpad * reštaurácie * zariadenia stravovacie * ekológia * legislatíva * potraviny * tuky * oleje rastlinné Anotácia Zber a manipulácia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zariadení spoločného stravovania. Vymedzenie pojmu biologicky rozložiteľný kuchynský a reštauračný odpad. Povinnosti držiteľa odpadu. Zákazy pre prevádzkovateľa kuchyne. Povinnosti prevádzkovateľov pri nakladaní s biologicky rozložiteľným kuchynským a reštauračným odpadom. Manipulácia a spôsob odstraňovania tohto druhu odpadu. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2016: jar-zima
článok
Počet záznamov: 1