Počet záznamov: 1
K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového
Názov K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového Súbežný názov Potential and the possibilities of the use of sorgum Autorské údaje M. Stričík, J. Husťák, O. Sokol Autor Stričík Michal EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Spoluautori Husťák Ján Sokol Ondrej Zdrojový dokument K aspektom v jednotlivých prierezových oblastiach pôdohospodárstva : zborník odborných príspevkov zo školských, odborno-vedeckých a popularizačných podujatí konaných v roku 2016 Strednou odbornou školou poľnohospodárstva a služieb na vidieku organizovaných v Košiciach a vo Viničkách. S. 60-62. - Košice : Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku, 2016 / Kačániová Miroslava ; Sudzina Marián. ISBN 978-80-972561-7-3 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá poľnohospodárstvo * potravinárstvo * krmoviny * cukor * plodiny poľnohospodárske Anotácia Cirok cukrový je hodnotná, hospodársky významná plodina využívaná najmä v potravinárskom priemysle. Ekonomicky efektívna plodina z dôvodov nižších materiálových nákladov. Využitie ako kŕmnej plodiny pre ovce a hovädzí dobytok a postupné začleňovanie na výrobu etanolu a bioplynov v bioenergetike. Biologicky hodnotné látky v ciroku. Kategória EPC Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferečných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E17 00314-001, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Archív publikačnej činnosti 3 MB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1