Počet záznamov: 1  

Správne využívať kompostovaný biologický odpad pre zabezpečovanie humusu v prostredí záhrad a jeho význam

  1. Názov Správne využívať kompostovaný biologický odpad pre zabezpečovanie humusu v prostredí záhrad a jeho význam
    Súbežný názovThe Correct Use of Composted Biological Waste for Humus Ensure in Gardens and Its Importance
    Autorské údajeM. Stričík, M. Melničák
    Autor Stričík Michal EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Spoluautori Melničák Michal
    Zdrojový dokumentAplikovanie výstupov, poznatkov, vedomostí a skúsenosti z vedy, výskumu, vzdelávania a z praxe pôdohospodárskeho zamerania a príbuzných oblastí v rôznom spektre ich reálneho využívania : zborník vedeckých, odborných a diskusných príspevkov zo 6. ročníka konferencie Tokaj 2017 s medzinárodnou účasťou, 28. januára 2017, Trebišov. S. 30-32 CD-ROM. - Trebišov : Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2017 ; Aplikovanie výstupov, poznatkov, vedomostí a skúsenosti z vedy, výskumu, vzdelávania a z praxe pôdohospodárskeho zamerania a príbuzných oblastí v rôznom spektre ich reálneho využívania medzinárodná vedecká konferencia / Sudzina Marián ; Rovný Patrik. ISBN 978-80-971784-4-4
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá záhradkárstvo * poľnohospodárstvo * odpad
    AnotáciaSprávne kompostovaný a vhodne aplikovaný biologický odpad vo forme kompostu v prostredí záhrad je jedným z činiteľov, ktorý vo veľkej miere rozhoduje o pôdnej úrodnosti. Živný humus rozkladajú pôdne baktérie na jednotlivé živiny a je výraznou súčasťou prirodzenej úrodnosti pôdy.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE17 01084-003, kópia plného textu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF3.4 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.