Počet záznamov: 1  

Veganská strava: pozitivní a negativní aspekty

  1. Názov Veganská strava: pozitivní a negativní aspekty
    Súbežný názovVegan Diet: Positive and Negative Aspects
    Autorské údajeLibor Červenka, Iveta Brožková, Zuzana Červenková
    Autor Červenka Libor
    Spoluautori Brožková Iveta
    Červenková Zuzana
    Zdrojový dokument Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 9, č. 1 (2018), s. 8-13. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2018. ISSN 1804-3836
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá potraviny * ovocie * obilniny * zelenina * zdravie * choroby civilizačné * chémia * filozofia
    AnotáciaCharakteristika vegetariánstva. Nutričná kvalita vegetariánskej stravy. Vegetariánska strava a jej vplyv na civilizačné ochorenia. Negatívne aspekty vegánskej stravy.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Zväzky2018: 1-2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF612.9 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.