Počet záznamov: 1
Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia
Názov Vplyv zmeny sortimentu jedál na prevádzkovanie stravovacieho zariadenia Súbežný názov Impact of Changing the Meals Assortment on the Operation of a Catering Facility Autorské údaje Lucia Zeleňáková, Anna Kolesárová, Nina Ryšánek Autor Zeleňáková Lucia Spoluautori Kolesárová Anna Ryšánek Nina Zdrojový dokument Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 8, č. 2 (2017), s. 26-37. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2017. ISSN 1804-3836 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Heslá zariadenia stravovacie * stravovanie spoločné * kvalita * hygiena * bezpečnosť * inovácia Anotácia Dva typy systému spoločného stravovania. Zoznam hlavných, podporných a manažérskych procesov v zariadeniach spoločného stravovania. Charakteristika vybraného stravovacieho zariadenia pred a po zmene sortimentu jedál. Porovnávané procesy: dispozičné riešenie prevádzky, plánovanie výroby a predaja, príjem surovín, skladovanie potravín a surovín, výroba jedál, výdaj, balenie a expedícia jedál. Význam zavedenia inovácie ako prostriedku na skvalitnenie prevádzky a zlepšenia jej pozície na trhu. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2017: 2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 745.8 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1