Počet záznamov: 1
Ako budovať F & B zázemie
Názov Ako budovať F & B zázemie Autorské údaje Iveta Pupišová Autor Pupišová Iveta Zdrojový dokument Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 14, č. zima (2020), s. 34-35. - Žilina : Direct press, 2020. ISSN 1337-0545 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * manažéri * obsluha * klienti Anotácia F & B zázemie v podniku. Postavenie F & B manažéra v gastroprevádzke. Jasné pravidlá ako základ oddelenia F & B. Koncept, legislatíva a predpisy. Kuchári verzus obsluha. Dodávatelia a klienti. Sťažnosti klientov. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2020: jar-zima
článok
Počet záznamov: 1