Počet záznamov: 1  

Emulzie v potravinárstve

  1. Info*RETROKATALOGIZÁCIA - SKRÁTENÝ ZÁZNAM*
    Názov Emulzie v potravinárstve
    Autorské údajeTerézia Vacová, Bernadetta Krkošková
    Autor Vacová Terézia
    Spoluautori Krkošková Bernadetta
    Vydavateľské údajeBratislava : Alfa , 1984. - 165 s.
    Edícia Edícia potravinárskej literatúry
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 2, prezenčne 0
    Signatúra499420, 499421

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    499420SEKSklad knižničného fonduvoľný
    499421SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.