Počet záznamov: 1
Managing employee relations in the hotel and catering industry
Názov Managing employee relations in the hotel and catering industry Autorské údaje Rosemary E. Lucas Autor Lucas Rosemary E. Vydavateľské údaje London : Cassell , 1995. - 317 s. ISBN 0-304-32897-9 Druh dokumentu odborné publikácie Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Veľká Británia Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá zamestnanci * zamestnávatelia * hotely * stravovanie spoločné * vzťahy pracovnoprávne * rozhodovanie * miesta pracovné * ochrana zdravia * zákony * manažment personálny * práca personálna Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 1, prezenčne 0 Signatúra 777933
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 777933 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1