Počet záznamov: 1
Rozospatý trh HoReCa
Názov Rozospatý trh HoReCa Autorské údaje Peter Tomčík Autor Tomčík Peter Zdrojový dokument Obchod : maloobchod, veľkoobchod, distribúcia. Roč. 7, č. 2 (február 2002), s. 36-37. - Bratislava : SANOMA MAGAZINES SLOVAKIA, 2002. ISSN 1335-2008 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá stravovanie spoločné * reštaurácie * ubytovanie * vývoj * Slovensko Anotácia Segment verejného stravovania a ubytovacích služieb (HoReCa) je od začiatkov transformácie hospodárstva SR charakteristický dynamickým nárastom počtu malých a stredných podnikateľov. Vývoj obratu najväčších spoločností v segmente HoReCa. Nárast prevádzok v priebehu r. 1992-2000. Predpoklady pre rozvoj verejného stravovania. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2002: 1-6 + 1 príl.
článok
Počet záznamov: 1