Počet záznamov: 1  

Význam ekologického poľnohospodárstva a biopotravín v podmienkach Slovenskej republiky

  1. Názov Význam ekologického poľnohospodárstva a biopotravín v podmienkach Slovenskej republiky
    Súbežný názovThe Importance of organic farming and organic food in the Slovak Republic
    Autorské údajeIvana Mišúnová Hudáková, Juraj Mišún
    Autor Mišúnová Hudáková Ivana EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Spoluautori Mišún Juraj EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM
    Zdrojový dokument Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva III. : [zborník vedeckých prác]. S. 26-34. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3302-7
    Výstup z projektu VEGA 1/0604/10 Stratégia rozvoja poľnohospodárskych podnikov a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva
    PoznámkyVEGA 1/0604/10
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 631 - Poľnohospodárstvo
    Heslá poľnohospodárstvo * ekológia * bioprodukty * výroba rastlinná * výroba živočíšna * certifikácia * logo * legislatíva * Slovensko * Európska únia
    AnotáciaPodstata ekologického poľnohospodárstva. Ekologická poľnohospodárska výroba - špecifické postupy, legislatíva, princípy a ciele ekologického poľnohospodárstva. Porovnanie ekologického a konvenčného poľnohospodárstva. Biopotraviny. Označovanie biopotravín. Vybrané certifikované bioprodukty rastlinnej a živočíšnej výroby v SR.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 01361-004, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.