Počet záznamov: 1
Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami
Názov Fortifikácia mäsových výrobkov nenasýtenými mastnými kyselinami Preklad názvu Obogaščenije mjasnych produktov nenasyščennymi žirnymi kislotami,Fortification of meat products by unsaturated fat acids Autorské údaje Jarmila Hojerová, Alena Wunderová, Zuzana Rokošná, Alica Lacková Autor Hojerová Jarmila Spoluautori Wunderová Alena Rokošná Zuzana Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Bulletin potravinárskeho výskumu. Roč. 27 (7), č. 3-4 (1988), s. 449-456. - Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 1988. ISSN 0231-9950 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika URL http://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=1&volume=27&article=123 Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E00 01435-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1