Počet záznamov: 1  

Sú naše potraviny bezpečné?

  1. Názov Sú naše potraviny bezpečné?
    Autorské údajeMarína Korčoková
    Autor Korčoková Marína EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokumentZodpovedná firma v praxi. Roč. 1 (október 2011), s. 21-27. - Bratislava : IURA EDITION, 2011. ISSN 1338-4791
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá bezpečnosť potravinová * Európska únia * potraviny modifikované geneticky * dozor potravinový
    AnotáciaPrincípy bezpečnosti potravín EÚ. Geneticky modifikované organizmy, výhody a riziká. Legislatíva v oblasti GMO. Označovanie biopotravín.
    Kategória EPCOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 01640-001, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.