Počet záznamov: 1  

Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní

  1. Názov Segmentácia dopytu v spoločnom stravovaní
    Preklad názvuThe Segments of demand in catering
    Autorské údajeRoman Staňo
    Autor Staňo Roman EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis : cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj. Roč. 3, č. 1-4 (2011), s. 100-101. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2011. ISSN 1337-9313
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá stravovanie spoločné * reštaurácie * ruch cestovný * rodina * klienti * skupiny pracovné * skupiny cieľové * ponuka * dopyt
    AnotáciaDopyt v spoločnom stravovaní charakterizovaný tromi segmentmi. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - individuálni klienti. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - skupiny. Segment klientely podnikov spoločného stravovania - rodiny.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 01625-005, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2011: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.