Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní

  1. Názov Bezpečnosť potravín v spoločnom stravovaní
    Preklad názvuFood safety in caterers
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 4, č. 15 (2011), s. 408-417. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2011. ISSN 1337-7493
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * stravovanie spoločné * kvalita výrobkov * kontrola * analýza komparatívna * Slovensko
    AnotáciaAnalýza súčasnej úrovne bezpečnosti a kvality potravín v spoločnom stravovaní na Slovensku komparáciou zistených poznatkov z usutočnenej kontroly potravín v zariadeniach spoločného stravovania orgánmi verejného zdravotníctva Slovenskej republiky v rokoch 2008 až 2010.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE11 01730-010, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2011: 13-16

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.