Počet záznamov: 1  

Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov zo zahraničia

  1. Názov Tradičné a regionálne potraviny z pohľadu spotrebiteľov zo zahraničia : bakalárska práca
    Autorské údajeKarolína Pavlovičová, školiteľ: Malgorzata A. Jarossová
    Autor Pavlovičová Karolína
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2014. - 49 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra880552

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha427.8 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.2 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.