Počet záznamov: 1  

A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality

  1. Názov A General equlibrium analysis of food industry considering the food quality
    Preklad názvuAnalýza všeobecnej rovnováhy v potravinárskom priemysle so zreteľom na kvalitu potravín
    Autorské údajePu-Yan Nie, You-Hua Chen
    Autor Nie Pu-Yan
    Spoluautori Chen You-Hua
    Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 60, no. 7 (2014), s. 301-308. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2014. ISSN 0139-570X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá rovnováha dynamická * bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * priemysel potravinársky * regulácia trhu
    AnotáciaModel dynamickej rovnováhy na základe množstva a kvality potravín. Dopady konkurencie na ceny, výkon, zisk a sociálny blahobyt. Tri závery výskumu: Vyššia konkurencia znižuje kvalitu potravín; Regulácie zvyšujú kvalitu len krátkodobo; Dopady (negatívne) regulácie znášajú výhradne výrobcovia, spotrebitelia profitujú.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2014: 7-12

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF132.2 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.