Počet záznamov: 1
Ovčí hrudkový syr - salašnícky
Názov Ovčí hrudkový syr - salašnícky Autorské údaje Alena Donovalová Autor Donovalová Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. S. 1-4 [4,56 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá potraviny * mlieko * pôvod tovaru * regióny * Slovensko * výroba * história * označovanie tovarov * kvalita výrobkov * značky kvality Kategória EPC Práce zverejnené na internete Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 01602-028, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 874.3 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1