Počet záznamov: 1  

Ovčí hrudkový syr - salašnícky

  1. Názov Ovčí hrudkový syr - salašnícky
    Autorské údajeAlena Donovalová
    Autor Donovalová Alena EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentStav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : špecifikácie výrobkov. S. 1-4 [4,56 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá potraviny * mlieko * pôvod tovaru * regióny * Slovensko * výroba * história * označovanie tovarov * kvalita výrobkov * značky kvality
    Kategória EPCPráce zverejnené na internete
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE16 01602-028, online

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF874.3 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.