Počet záznamov: 1  

Riziká pri produkcii potravín

  1. Názov Riziká pri produkcii potravín
    Autorské údajeMária Angelovičová
    Autor Angelovičová Mária
    Vydavateľské údajeNitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre , 2016. - 256 s.
    Vydanie2. vydanie nezmenené
    ISBN978-80-552-1475-7
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá potraviny * produkcia * riziko * riadenie rizík * bezpečnosť potravinová * zdravie * ochrana spotrebiteľa * hygiena * znečistenie prostredia životného * výroba poľnohospodárska * krmoviny * kontrola * predpisy * Európska únia * Európa
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 0, prezenčne 2
    Signatúra904396, 904397

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    904396SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    904397SEKPobočka SEK Košicelen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.